Дощик не завадив етнофестивалю "Печенізьке поле", що стартував на березі Печенізького водосховища | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

Дощик не завадив етнофестивалю "Печенізьке поле", що стартував на березі Печенізького водосховища

DSC 0021Дощ, що часом моросить, не став на заваді відкриття етнофестивалю "Печенізьке поле" - 2013, що відкрився на березі Печенізького водоймища у Харківській області. Усі фестивальні майданчики збирають численних учасників та тисячі відвідувачів. На майданчику "Народні усмішки" зараз відбувається виступ фольклорних колективів та конкрус на краще народне вбрання серед гостей фестивалю. У місті майстрів проводяться численні майстер-класи з народних промислів: гончарства, ткацтва, ковальства, лозоплетіння таке інше. Розважитись тут можна на Ігровій галявині, де проводяться народні ігри, змагання, конкурси, як для дорослих, так і для малечі. На цьому майданчику також працюють ростові ляльки, артисти цирку та аніматори.  

DSC 0018Для дітлахів також працюють зоокуточок, де можна погратися та погодувати звіряток, та мотузковий парк.

З 13.00 відбуваються зйомки телешоу "Караоке на майдані" з Ігорем Кондратюком, в якому беруть участь представники різних районів Харківщини. Це телешоу уже другий рік поспіль користується популярністю у відвідувачів фестивалю. 

DSC 0026Попереду на гостей фестивалю чекає дуже насичена програма: показові виступи козаків, шоу на воді флайбордистів зі збірної Росії, конкурс гумору за участю Богдана Бенюка та велика концертна програма, в якій виступлять гурт "Bandur bend", оркестр "Ренесанс", гурт "Гайдамаки" (доречі, ця група також вже вдруге бере участь у цьому фестивалі), гурт "Бумбокс" та народна артиска України Ірина Білик зі своїм шоу-балетом.

DSC 0062Одним з головних заходів цьогорічного фестивального дійства, безумовно, став світовий рекорд із варення вівсяної каші, який зареєстрував представник Книги рекордів України: було зварено 2200 літрів цього блюда, яким вдалося нагодувати більше 10 тисяч чоловік.  

Всього фестивальна програма розрахована до опівночі. 

Більш детально з програмою можна ознайомитись тут.

А для тих, хто не зміг потрапити на фестиваль, працюють веб-камери, он-лайн трансляцію з яких можна подивитись на нашому сайті тут.

Сховати метелика