Найсмішнішим коміком фестивалю «Печенізьке поле» - 2013 визнаний Станіслав Чандер | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Найсмішнішим коміком фестивалю «Печенізьке поле» - 2013 визнаний Станіслав Чандер

DSC 0166

Гран-прі конкурсу гумору «Шельменко вітає», що відбувався в рамках етнофестивалю «Печенізьке поле» -2013, було присуджене Станіславу Чандеру з Нововодолазького району, який дуже кумедно прочитав гуморески В. Насипаного «Листування» та «Господар» М. Шкурепи. Ведучим конкурсу був відомий український артист Богдан Бенюк.

Всього у конкурсі гумору було представлено 32 учасники майже з усіх районів Харківської області віком від 10 років і до 70. Виступали як окремі коміки, так і дуети та цілі колективи.

Гран-прі було присуджено за найбільшу відповідність формату конкурсу, достатню виконавську майстерність та художній рівень творів.

Представники журі зазначили, що найголовніший критерій – наскільки виступ був смішним.

Розсмішити журі та численних глядачів конкурсантам допомагав відомий український артист Богдан Бенюк, що був ведучим цього конкурсу. У ході проведення цього заходу він показав справжній майстер-клас артистичної подачі гумору. Найсмішнішими були саме його репліки та розповіді. Але серед харківських аматорів також були виступи, що викликали сміх.

Перше місце розділили Народний театр «Зеркало+» з Первомайського району, що представив буфонаду «Несе Галя воду», та сахновщанський дует «Базіки» (Раїса Троїцька та Наталія Олексюк), що виступив з мініатюрою В. Симакова «В некотором царстве».

Друге місце також присудили двом учасникам – Наталії Пономарьовій з Шевченківського району, що дуже смішно прочитала монолог «Невеста» Н.Коростельової про наречену, яка так і не відбулася, а також дуету з Красноградщини Марії Петрик та Любові Зиринській, які розсмішили публіку незвичайним виконанням пісні «Лісапет», що отримав найбільше глядацьких симпатій.

Третє місце теж виявилося роздвоєне: Світлана Чулей виконала «Зачепилівську Ганку» Н.Ляхової, а Олена Зозуля з Балаклійщини представила «Козацькі витребеньки» Б.Лобоженко.

Сховати метелика