Проводиться арт-аукціон, кошти від якого підуть на обладнання для Харківського мобільного госпіталю | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Проводиться арт-аукціон, кошти від якого підуть на обладнання для Харківського мобільного госпіталю

afisha16 жовтня 2014 року відбудеться II благодійний арт-аукціон «Краса заради миру». Близько 20 художників Харкова надали свої роботи до проведення благодійної акції. Серед лотів, які можна буде придбати в рамках арт-аукціону: живопис, графіка, скульптура та твори декоративного мистецтва.

Кошти, вилучені від продажу предметів мистецтва, будуть направлені на закупку додаткових бензинових електрогенераторів та обігрівачів для палаток Харківського мобільного госпіталю.

Завдяки проведенню І арт-аукціону «Краса заради миру» харківські художники вже передали до мобільного госпіталю 2 електрогенератори для забезпечення роботи медичного обладнання.

Початок роботи аукціону о 18.00. Оглянути експозицію творів мистецтва, які виставлені у якості лотів для арт-аукціону, можна з 14.00.

Захід проводиться за підтримки волонтерів в приміщенні Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва. На участь у заході відгукнувся Харківський державний академічний драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка: ведучим аукціону буде актор театру, заслужений артист України Євген Плаксін.
_____________________________________________________________
Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Довідки за тел.: (097) 762-42-16, (057) 700-32-69.

Сховати метелика