Готуємось до свята: в Центрі культури і мистецтва пройшов майстер-клас для дітей | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Готуємось до свята: в Центрі культури і мистецтва пройшов майстер-клас для дітей

 K0wMyTdEg3I

   8 квітня 2015 року у Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбувся майстер-клас з писанкарства для учнів 2-го класу Харківської гімназії №172.

   На початку заходу діти мали змогу відвідати виставку писанок «Вікно у дивосвіт», де співробітники Центру провели невеличкий екскурс в історію символів та кольористики, притаманних українських писанкам. З вуст професійних vMH8JBtZ8vgмайстринь, членів Харківського клубу писанкарства ім. А.П. Овчаренко – Галини Лимар, Ольги Давидченкової та Юлії Рябченюк, малеча дізналася про усі тонкощі писанкарства та оригінальний орнамент писанок, які чарують своєю вишуканістю, мініатюрністю, гармонією колориту. Захоплення дітей, коли вони вимальовували писачками візерунки, не мало меж. Своїй першій, власноруч розписаній писанці кожен з учасників майстер-класу радів по-дитячому щиро та з гордістю поніс додому, щоб покласти до великоднього кошика.

Сховати метелика