У Харкові відбулася зустріч з волонтеркою Катериною Яресько в рамках проекту «Відкриті інтерв'ю» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

У Харкові відбулася зустріч з волонтеркою Катериною Яресько в рамках проекту «Відкриті інтерв'ю»

Image5 copy

   23 червня 2015 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулась чергова зустріч в рамках проекту «Відкриті інтерв'ю» з волонтеркою Катериною Яресько.

   Катерина розповіла про складнощі волонтерства, про особливості відношення до жінок-волонтерок та дала поради з приводу початку волонтерської діяльності.

   Проект «Відкриті інтерв'ю» передбачає зустрічі із визначними особистостями зі сфери культури, мистецтва, громадськості. У глядача є можливість побачити відому людину під новим кутом, дізнатися про неї невідомі факти.

   Довідка. Катерина Яресько – харківська волонтерка, активіст громадської організації «Автомайдан-Харків». З квітня 2014 року допомагає українській армії. У грудні 2014 року Указом Президента № 914/2014 нагороджена медаллю «За працю і звитягу». Займається волонтерською та громадською діяльністю у місті Харків.

Сховати метелика