«З любов’ю до України» - у Харкові відкрито виставку живопису та вишивки | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

«З любов’ю до України» - у Харкові відкрито виставку живопису та вишивки

 DSC 0076 copy copy

   19 серпня 2015 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбулося відкриття виставки живопису та вишивки «З любов’ю до України». Вже сама назва виставки говорить сама за себе, адже всі твори, що експонуються на ній, проникнуті щирими почуттями авторів до своєї Батьківщини, до рідного краю, пронизані духом народу.

   Привітавши присутніх зі святом Спасу, директор Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва Людмила Григорівна Омельченко зазначила, що органічним виявилося відкриття цієї виставки напередодні Дня міста, Дня прапору та Дня незалежності України. Автори, розповівши трохи про свій творчий шлях, приєдналися до поздоровлень та побажань щастя та злагоди присутнім.

   Виступ фольклорного гурту «Муравський шлях» налаштував відвідувачів на сприйняття представлених робіт та підкреслив загальну проникливу атмосферу заходу.

   Експозицію виставки представили картини художників  Олександра Ковальова: «Ніч перед Різдвом», «Перший сніг», «Снігурі», «На Івана Купала»; Володимира Шапошнікова: «Сорочинський ярмарок», «Заготовка силоса»;  Олега Бондюка: «Спасівський натюрморт», «Соняшники»; Володимира Рагуткіна: «Весілля на Слобожанщині», «Три подруги»; Олександра Куліченка: «Рідьковий ставок», «Вид Нової Водолаги 19 ст.»; Тамари Аркадової: «Колядки», «У гості». Вразили вишиті полотна майстрині з Краснокутського району Ганни Готвянської: «Весілля», «Бесіда». «Солодка вечеря», «Побачення», «Життя на селі» та ін.

   Відвідати виставку всі бажаючі зможуть до 30 вересня 2015 року

Фотогалерея:

Сховати метелика