Виставка творчих робіт медичних працівників «Їх друге покликання-2015» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка творчих робіт медичних працівників «Їх друге покликання-2015»

 ih druge poklykannya

17 листопада 2015 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відкрилася виставка творчих робіт медичних працівників "Їх друге покликання-2015", на якому представлені кращі роботи з обласного галузевого конкурсу декоративно-прикладного мистецтва.

Виставка проводиться Обласним комітетом Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я за підтримки громадської організації «Харківська платформа розвитку культури і туризму» та Обласного центру культури і мистецтва в рамках гранд-проекту «Овація».

Мета заходу: стимулювання творчої активності працівників охорони здоров'я, участь аматорів образотворчого мистецтва в громадському житті охорони здоров'я, громадська оцінка їхньої творчості.

Учасники виставки – працівники закладів охорони здоров’я Харківського регіону, медичних науково-дослідницьких інститутів, медичних закладів усіх рівнів акредитації.

В експозиції представлені роботи з різноманітних видів декоративно-прикладного мистецтва: вишивка, бісероплетіння та картини з бісеру, в’язання, муліне, флористика, керамічні вироби та іграшки і багато інших.

Медичні працівники покликані рятувати людям життя, а це задає сильного впливу на їхній емоційний стан. Творчість допомагає їм відновити сили, зарядитися натхненням, отже і друге покликання лікарів дарує людям радість та свій талант.

Запрошуємо всіх бажаючих отримати заряд натхнення і помилуватися творами мистецтв, створених медичними працівниками!

Виставка триватиме до 3 грудня 2015 року

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – неділя.

Довідки за тел.: (057) 700-35-79.

Сховати метелика