Творча зустріч з авторкою персональної виставки народного мистецтва «Мальовничо!» Альоною Кічкіною | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творча зустріч з авторкою персональної виставки народного мистецтва «Мальовничо!» Альоною Кічкіною

1 copy

11 серпня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з авторкою персональної виставки народного мистецтва «Мальовничо!» Альоною Кічкіною з елементами майстер-шоу по китайському живопису Гохуа.

Почалася творча зустріч з автором персональної виставки народного мистецтва «Мальовничо!» Альоною Кічкіною з перегляду відеоролика про відкриття виставки і відеосюжету журналіста Тетяни Бабиной.

Гості галереї з цікавістю слухали розповідь про вивчення китайського живопису Гохуа Альоною в Тяньдзінском технологічному університеті (м..Тяндзінь, Китай), про отримані враження в цій чудовій країні і її традиціях.

Більш докладно Альона зупинилася на художніх матеріалах, якими вона користується виконуючи саме китайську живопис Гохуа, основних прийомах і тонкощах цього виду мистецтва.

Присутні з цікавістю спостерігали за народженням на рисовому папері деревовидних півоній і бамбука. А в завершенні творчої зустрічі деякі мали можливість самі спробувати щось нескладне в цій техніці.

Довідка: Альона народилася у Харкові. Освіта: Міжнародний Слов'янський університет, спеціальність «Міжнародні відносини»; Харківський педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, факультет «Художньо-графічний». Вивчала китайський живопис в Тяньдзінскому технологічному університеті (м..Тяндзінь, Китай)

Постійний учасник обласних і всеукраїнських виставок.

З 2011 року займається декоративно-прикладним мистецтвом, Петриківським розписом, Жостовским розписом, китайським живописом Гохуа.

З 2012 року бере участь в художніх виставках.

У 2013-2014 експонувала свої роботи в Польщі: містах Люблін (в рамках Ягеллонськой ярмарки) і Щецин (на запрошення української діаспори).

У 2013 році учасниця Всеукраїнської виставки народного мистецтва «Кращий твір року».У 2014 році брала участь у виставці «Петриківка - душа України».

У 2015 році брала участь у виставці «з Петріківкою у серці».

У липні 2015 року відбулася персональна виставка в м Мюнхені в культурному центрі «Gorod» і в консульстві України в Мюнхені під патронатом дружини консула Олесі Костюк.

У грудні 2015 року брала участь у виставці баварських художників в «KulturpavillonMunchen».

Проводить майстер-класи та лекції з мистецтвознавства.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика