ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ. | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ.

 14520453 1801108810125109 6225297741258882930 n copy copy

2-го жовтня на базі Дергачівського районного Будинку культури  пройшов  Чемпіонат з пауерліфтингу в жимі штанги лежачи . В цьому році Чемпіонат має статус Всеукраїнський,  проводили за підтримки відділу культури і туризму Дергачівської районної державної адміністрації – начальник - Гузенко  В. С. та Дергачівського районного Будинку культури директор -  Бондаренко Н.П

Мета заходу - популяризація пауерліфтингу та сприяння його масовому розвитку, підвищення мотивації для подальших тренувань, а також спортивної майстерності атлетів Дергачівського району, здобуття атлетами досвіду участі у змаганнях, формування збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях, пропаганда здорового способу життя, профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі. Ініціатори змагань, організатор,  керівник секції «Характер» Дергачівського районного Будинку культури  Гилун Віктор.

1 copy copy copy copy copy

Загалом учасників  в цьому році було більше 60, спортсмени з Одеси, Полтави, Харкова, Куп'янська, Богодухова, Суми і  Дергачі.

Наші спортсмени секції тяжкої атлетики «Характер» Дергачівського районного Будинку культури  зайняли призові міста та представили район на високому рівні. Учасники секції постійно приймають участь у різноманітних змаганнях високого рівня. Участь у змаганнях різного рівня дає можливість,  нашим спортсменам удосконалювати свої здібності  і досягати високого рівня в спорті, відкриваються нові можливості, з’являються цікаві знайомства з іншими спортсменами та представниками різних федерацій та секцій Харківської області та всієї України.

2 copy copy copy copy

 

Варто відзначити і подякувати спонсорів чемпіонату: Юридична фірма РАДА, Партія Свобода, магазин спортивного харчування Elita Sport, ТТ-інфо, кав'ярня #МОЙКОФЕ і магазин спортивного харчування powerful progress! А так само подарунки від голови Дергачівської районної державної адміністрації Політухи О.О. начальнику відділу молоді та спорту Марєйкіной Л.Л. Захід пройшов на вищому рівні,  вболівальники отримали позитив та заряд емоцій!

 

14449940 1801109106791746 4076914337694597598 n

Сховати метелика