Творча зустріч з учасниками Х підсумкової фотовиставки«FOCUSники» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Творча зустріч з учасниками Х підсумкової фотовиставки«FOCUSники»

 601 copy

4 січня  в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з учасниками Х підсумкової фотовиставки Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники».

На творчій зустрічі були представлені всі учасники Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники», які були присутні на творчій зустрічі. Після перегляду відеоролика з відкриття виставки були урочисто вручені сертифікати про участь в Х підсумковій фотовиставці цього фотоклубу.

Учасники виставки: Олександр Маляренко, Микола Довбиш, Катерина Погрібна, Людмила Санжаревська, Тетяна Юрченко, Костянтин Костін, Валерій Голоха, Євген Брезицький, Лідія Цапко, Ірина Деркач, Тетяна Бутвіна, Зоя Костіна, Вікторія Стремовська, Сергій Воробйов.

На зустрічі присутні почули розповіді фотохудожників про те, як вони ведуть зйомки, як обробляють знімки, про макрофотографію, про зйомки спортивних репортажів та багато іншого. Учасники фотовиставки розповідали про заснування фотоклубу і з вдячністю відгукувалися про допомогу у вдосконаленні та зростанні своїх професійних навичок.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика