5-й регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Первомайська весна – 2019» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

5-й регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Первомайська весна – 2019»

pervamayska vesna

11 травня 2019 року в м. Первомайський на базі КЗ «Первомайський міський Палац культури «Хімік» відбудеться 5-й регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Первомайська весна – 2019». Фестиваль проводиться з метою подальшого розвитку та популяризації хореографічного мистецтва, підвищення професійного рівня учасників, пропаганди найкращих зразків сучасного танцювального мистецтва, обміну досвідом між представниками різних напрямків хореографії.

До участі у фестивалі запрошуються творчі хореографічні колективи районів і міст обласного значення, які працюють в різних стилях і напрямках хореографії та ознайомлені з Положенням про фестиваль-конкурс. Вік учасників не обмежений.

Заявку для участі необхідно подати електронною поштою: trocko.alex@gmail com або факсом ( 05748 ) 3-57-74 до 25 квітня 2019 р. До заявки необхідно додати список учасників колективу, а керівнику колективу – ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду.

Контактні телефони : (05748) 3-33-68, (05748) 3-11-98, (05748) 3-57-74.

Детальніша інформація у Положенні фестивалю

Сховати метелика