Творчий звіт зразкового аматорського естрадного колективу«Шоу-театр Xcluzity» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творчий звіт зразкового аматорського естрадного колективу«Шоу-театр Xcluzity»

IMG 4363IMG 4363

І знову свято… Свято мистецтва, що поєднало і вкотре здивувало. І знову феєрверк. Феєрверк емоцій, краси та витонченості. Все це у поєднанні з професіоналізмом, одержимістю та нестримним бажанням творити зразкового аматорського естрадного колективу «Шоу-театр Xcluzity» під керівництвом Олексія Карпенко та завдяки великій команді однодумців створило неповторне свято мистецтва.

14 червня 2019 року в Пісочинському Палаці культури та мистецтв відбувся звітній концерт естрадного колективу «Шоу-театр Xcluzity», де всі присутні спочатку поринули у казку під назвою «Нафаня у Задзеркаллі» та, без зайвих слів, а лише за допомогою різнобарв’я циркового жанру, яким у досконалості володіють учасники колективу, співпереживали разом із головним героєм казки.

У другому відділенні «Шоу-театр Xcluzity» порадував гостей свята цікавими новими номерами, які вражали своєю різноманітністю: повітряна гімнастика, каучук, жонгляж, еквілібр та перші в Харківській області клоуни-діти. Саме останні, завдячуючи своєму таланту, отримали подарунковий сертифікат на навчання в «Академії клоуна» з рук її засновника та друга колективу Олександра Марченко, художнього керівника «Театр гри клоуна Шурика».

Почесним гостем свята став і голова Пісочинської селищної ради Олег Чернобай, який привітав керівника і викладачів колективу урочистими подяками, а маленьких учасників потішив солодкими подарунками.

Та, звісно ж, найкращими нагородами для всіх тих, хто був причетний до створення цього видовищного дійства, а насамперед – юних артистів оригінального жанру стали щирі та бурхливі оплески глядачів.

IMG 4376IMG 4376

IMG 4430IMG 4430

IMG 4476IMG 4476

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 4617IMG 4617IMG 4809IMG 4809IMG 5364IMG 5364

Сховати метелика