Семінар «Особливості управління проєктами в локальних населених пунктах» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Семінар «Особливості управління проєктами в локальних населених пунктах»

 13042021 5

8 квітня в онлайн-форматі відбувся семінар «Особливості управління проєктами в локальних населених пунктах». Для участі у заході зареєструвалося 86 представників ОТГ, культпрацівників та культурних активістів. Семінар відбувся в онлайн форматі на платформі Google meet.

Світлана Литовченко, провідний методист відділу дослідження нематеріальної культурної спадщини та креативних індустрій, надала інформацію та практичні поради з питань проєктного менеджменту за темами: основні критерії проєкту; що треба врахувати при подачі проєктної заявки; особивості управління проєктами за аспектами: бюджет, закупівлі, ризики, очікування зацікавлених сторін проєкту, комунікації, людські ресурси та команда проєкту, обсяг та інтеграція.

Також було проаналізовано діяльність найбільших донорів у галузі культури і креативних індустрій, які діють на території України, розглянуто актуальні грантові пропозиції та визначено ресурси для пошуку грантів. Учасникам було надано доступ до корисних ресурсів з питань проєктного менеджменту та стратегічного планування.

Сховати метелика