Двоє солістів харківської дитячої студії «Рута» сподобалися Кіркорову і стали учасниками «Шоу №1» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Двоє солістів харківської дитячої студії «Рута» сподобалися Кіркорову і стали учасниками «Шоу №1»

14-річний Еміль Маггерамов У Києві 25 липня відбувався третій відбірковий кастинг телевізійного проекту «Шоу №1». Солісти студії естрадного співу «Рута» Харківського обласного центру культури та мистецтва 11-річна Валерія Сімулік та 14-річний Еміль Маггерамов вибороли право на участь у проекті. Як склалася їхня доля на цьому шоу – можна буде побачити вже з вересня.

«Вони справді варті участі у цьому проекті, тому що вміють наполегливо працювати і доводять це своїми перемогами, - розповіла керівник  студії естрадного співу «Рута» Тетяна Шуть. – Так, Валерія Сімулік у свої 11 років - вже володар шести Гран-прі міжнародних конкурсів. Вона представляла Харків на міжнародному конкурсі «Улыбки моря», який відбувався 24 червня-2 липня цього року у Болгарії і стала лауреатом І премії. Не встигши відпочити, Валерія з 14-річним Емілєм Маггерамовим взяли участь у престижному всеукраїнському вокальному конкурсі 11-річна Валерія Сімулік вокалістів «Молода Галичина» у місті Новояворівську Львівської області з 7 по 12 липня. І сцена підкорилася юним вокалістам –Валерія одержала звання лауреата І премії, а Еміль став дипломантом».

Та попереду у юних співаків більш складне випробування, тому що участь у телевізійному проекті вимагає від учасників ще більшої енергії та вміння. Журі оцінює не тільки вокальні дані виконавців, а й їхнє вміння органічно рухатися під музику. Відбір суворий, музикальний продюсер цього проекту Філіп Кіркоров дуже вибагливий. Тим небагатьом, хто пройшов 3-й тур кастингу, доведеться далі попрацювати не лише над репертуаром, а й над зовнішністю.

«Шоу № 1» стартує у вересні на телеканалі «Інтер». А поки на Валерію та Еміля чекають тривалі репетиції та зайняття з хореографами та викладачами з вокалу, адже учасникам нового проекту належить в прямому ефірі виконувати світові хіти.

Нагадаємо, що «Шоу № 1» телеканал Інтер запускає по формату міжнародної компанії Freemantle. Спочатку воно вийде в Україні, а лише потім у Англії. Його музичний продюсер - Філіп Кіркоров, а ведуча – Ані Лорак.

Сховати метелика