Творча зустріч з авторами арт-проекту «Видатні харків'янки» і з директором центру гендерної культури | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творча зустріч з авторами арт-проекту «Видатні харків'янки» і з директором центру гендерної культури

 DSC 007717 березня о 17.00 - у галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться творча зустріч з авторами арт-проекту «Видатні харків'янки» і з директором центру гендерної культури Тетяною Ісаєвою.

Бажаючі зможуть познайомитися з харківськими художниками, різного віку і рівнів художньої освіти, учасниками арт-проекту «Видатні харків'янки» (Василем Ганоцьким, Ніною Вербук, Оленою Думбур, В'ячеславом Пановим, Оленою Янчевською, Олександром Винокуром, Аленою Алахмо, Володимиром Бєловим, Максом Гросу, Вадимом Тульчевським, Владиславою Манн), а також отримати відповіді на питання, що цікавлять, що виникли під час виставки.

Тетяна Ісаєва - директор центру гендерної культури познайомить харків'ян із завданнями і цілями свого центру і також відповість на питання, що цікавлять гостей.

Вхід вільний ! Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика