майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки «Старообрядницька берегиня» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки «Старообрядницька берегиня»

 0UACoF0hqbs copy

Центр культури і мистецтва запрошує на майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки «Старообрядницька берегиня» під керівництвом народного майстра України Тетяни Оглобліної!

18 березня о 17.00 у Центрі культури та мистецтва відбудеться майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки "Старообрядницька берегиня". Лялька представляє собою дорослу, мудру жінку, з багатим життєвим досвідом. Берегиня - це жінка, цілителька, що створює гармонію навколо себе, гармонію в родині. У різні періоди життя жінка реалізується як донька, дівчинка, дівчина, дружина, мати, бабуся, Берегиня роду. Берегинею роду стають жінки, які досягли мудрості і можуть направити свою силу на весь рід.
Берегиню роду роблять з чистим серцем і щирими помислами. Фігура ляльки міцна, видна, добротна. В руках у неї мішечок з господарством, всередині зерно і монетка, вовна, лавр, мак. Колір тканини в одязі ляльки має бути темним, як символ мудрості.

Запис на майстер-клас за тел.:(057) 725-12-46, (066) 295-31-99, (063) 260-62-40.

Сховати метелика