24-25 вересня 2016 року в Харкові відбудеться Великий Слобожанський ярмарок. | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

24-25 вересня 2016 року в Харкові відбудеться Великий Слобожанський ярмарок.

 timthumb php copy

 Великий Слобожанський ярмарок - захід, проведенням якого Харківська обласна державна адміністрація продовжує славні історичні традиції Харківщини, як торгового центру Слобожанщини. Традиція проведення ярмарку на Слобожанщині заснована в другій половині XVII століття, відразу після заселення міста Харкова, проведенням з ініціативи козацьких отаманів і дозволу царя, щорічного, як в ті давні часи називали, ярмаркового з'їзду на Пречисту. Ініціатором відродження і організатором проведення ярмарки є Харківська обласна державна адміністрація. Великий Слобожанський ярмарок знову пройде в Презентаційно - виставковому центрі "Радмір Експохол" (вул. Академіка Павлова, 271) . 

У ярмарку візьмуть участь підприємства харчової та переробної промисловості області, сільськогосподарські і промислові підприємства, фермерські господарства, які виготовляють товари народного споживання, продукти харчування та напої. Ярмарок відвідають офіційні бізнес - делегації країн ближнього і далекого зарубіжжя. 

В цей же час в Презентаційно - виставковому центрі " Радмір Експохол " буде проходити спеціалізована агропромислова виставка " Радмір - Агро 2016 " . Захід спрямований на просування сучасних технологій в агропромисловій галузі та пропонує різні спектри техніки і обладнання , новітні науково - технічні розробки для господарств різних форм власності .

У програмі ярмарку 24 вересня 2016 року заплановано проведення наступних конкурсів:

Конкурс на кращу експозицію - презентацію району

Конкурс «Найкращий Коровай»

Конкурс пересувної композиції «Натюрморт осені» серед відділів освіти районних (міських) державних адміністрацій

Конкурс на кращу експозицію намету у «Місті майстрів» 

Конкурс «Слобожанська краса»

 

Склад журі конкурсів на кращу експозицію намету у «Міста майстрів» та «Слобожанська краса»

-  Голова журі - Савченко Костянтин Юрійович - директор КЗ «Харківське художнє училище».

-  Мякіннікова Любов Миколаївна - заступник директора КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва».

- Левенко Ольга Миколаївна - начальник відділу соціокультурного розвитку, мистецтв та навчальних закладів Управління культури і туризму ХОДА.

-  Мизгіна Валентина Василівна - Заслуженний працівник культури України, директор Харківсьго Художнього музею.

-  Секретар - Булаєнко Олена Іванівна, начальник відділу дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва».

 

Умови участі представників від районів (міст обласного значення) у концертнім програмі «Твої таланти Харківщино»

До участі у концертній програмі запрошуються учасники творчих колективів та окремі виконавці закладів культури Харківської області - представники від районів та міст обласного значення. У концертну програму включаються лише 3 концертних номери. Списки творчих колективів та виконавців концерту «Твої таланти Харківщино», репертуар виступів (П1Б виконавця (назва колективу, керівник, заклад), назва твору, автори твору, хронометраж, кількість необхідних мікрофонів, фонограми) надсилають до 19 вересня 2016 року режисерам заходу на електронну адресу - е-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду та продублювати Обласному організаційно-методичному центру культури і мистецтва - e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 

Сховати метелика