Проект культурної інтеграції «Донбас це Україна» в Харкові! | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Проект культурної інтеграції «Донбас це Україна» в Харкові!

wi96zox3llE copy

З 19 жовтня по 2 листопада  2016 року КЗ «Обласний  організаційно-методичний центр культури і мистецтва» спільно з відділом культури і туризму Слов’янської райдержадміністрації в рамках  проекту культурної інтеграції «Донбас це Україна» презентує виставку образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Барви Слов’янщини».

Виставка демонструє творчі здобутки учасників студії-клубу  «Слов’яни» під керівництвом Лариси Азімової. В експозиції представлено понад 300 робіт, серед яких художні полотна та вироби декоративного мистецтва, виконані у різноманітних техніках: вишивка, в’язання, бісероплетіння, флористика, писанкарство, художня обробка каменю, кераміка, народні ляльки  та валяння.

Студія-клуб «Слов'яни» існує більше десяти років. Сьогодні у складі колективу 53 учасника. У 2010 році студії присвоєно звання «народний». Художники і народні умільці студії-клубу беруть активну участь у всеукраїнських, регіональних, міських і районних виставках, фестивалях і конкурсах, персональні виставки членів клубу проходять по всій країні і за її межами.

Відкриття виставки 19 жовтня 2016 року о 14.00.

____________________________________________________________

Час роботи: з 10.00 до 17.30,  вихідний – неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46

 

Сховати метелика