Персональна виставка репортажної фотографії Віталія Михайлова «Кінозірки. Медіа-персони. Селебріті» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Персональна виставка репортажної фотографії Віталія Михайлова «Кінозірки. Медіа-персони. Селебріті»

afisha vistavki reportajnoi fotografii

З 22 березня по 4 травня 2019 року у малому залі галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка репортажної фотографії журналіста та письменника Віталія Михайлова «Кінозірки. Медіа-персони. Селебріті».

Фотовиставка Віталія Михайлова «Кінозірки. Медіа-персони. Селебріті» не позиціонується автором і організаторами як художня. Швидше, це виставка фотомитей з життя відомих людей, фрагментів історії кіно- і шоу-бізнесу, відображених автором «на ходу», в процесі роботи над журналістськими і арт-проектами за допомогою різних засобів фотозйомки, включаючи мобільний телефон. Знімки не робилися спеціально в студії, під них не виставлялося світло, і, найчастіше, не було можливості ідеально навести фокус або зняти гарною камерою. Але, можливо, саме завдяки цьому вони вийшли живими, і такими, що вдало передали атмосферу і настрій моменту. Багато героїв фотографій дійсно є знаковими для історії кіно особистостями, відомими, без перебільшення, в усьому світі. Частина світлин, представлених на виставці, увійшла в книгу Віталія Михайлова про кінозірок «Діти великої ілюзії», а також в книгу «Діти великої ілюзії - 2. Зарубіжний дубль», над якою зараз триває робота.

 

Довідка: Віталій Михайлов (МихайлоВ)-журналіст, режисер, підприємець. Автор книги про кіно «Діти великої ілюзії», автор авантюрно-фантастичного роману «Депортація». Режисер і продюсер ряду документальних фільмів, в тому числі повнометражного документального фільму «Чичибабін» (Україна, 2018). Створив ряд арт- і телепроектів; є організатором серій зустрічей, творчих вечорів з відомими кінорежисерами, артистами, а також кінопрем'єр. Організатор арт-проекту «Шедеври світового кіно на великому екрані».

 

З радістю запрошуємо Вас познайомиться з творчим закуліссям і відкрити для себе знаменитостей з іншої, більш неформальної «несценічної» сторони!

Відкриття виставки відбудеться 22 березня о 17:00.

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи);

Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00;

Тел. / Факс: (057) 717-10-40, (057)705-15-50; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сайт: www.culturа.kh.ua; Канал на YouTube- Харьковский областной центр культуры и искусства

Сховати метелика