Виставка художніх робіт харківської художниці Ірини Осетрової «Світ крізь себе» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка художніх робіт харківської художниці Ірини Осетрової «Світ крізь себе»

 afisha Osetrova

З 10 по 26 жовтня 2019 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва експонується виставка художніх робіт харківської художниці Ірини Осетрової «Світ крізь себе». На виставці представлені живописні та графічні роботи, виконані у різних техніках та різними матеріалами (олія, акрил, пастель, вугілля, сангіна та змішана техніка).

Також художниця працює у різноманітних стилістиках та часто полюбляє експериментувати. Деякі роботи можуть виглядати більш реалістичними, з увагою до дрібніших нюансів, а деяким властива абстрактність з багатством кольорів, емоцій та фантазій.

Ірину Осетрову надихає краса оточуючого світу, його багатогранність і непередбачуваність. В роботах художниці можна побачити неповторну природу у всьому її розмаїтті. І передає вона цю красу через деталі, через те, що не одразу можна помітити: гілки з прекрасними квітами, таємничий ліс з незвичними за формою деревами, величні скелі, затишні галявини біля озер, швидкі струмки, грайливі пташки… Ірина Осетрова полюбляє подорожувати, і ділиться своїми враженнями і у художній формі, що відображується у міських пейзажах автора, які вдало передають особливості і колорит різних країн і міст.

У портретах Ірина Осетрова намагається передати природність, щирість і ту індивідуальну неповторність, яка властива кожній особистості. А образи, в яких зображені моделі не змінюють їх, а, навпаки, допомагають розкрити їх глибину.

Дивлячись на роботи художниці, поринаєш у світ незвичний, але дуже близький, світ, наповнений гармонією, теплом і мрійливим настроєм. Ірина не тільки відображає у своїх роботах побачену красу, але пропускає її крізь себе, наповнює їх власними відчуттями та емоціями.

Запрошуємо всіх бажаючи відкрити для себе цю красу, познайомившись з виставкою художніх робіт харківської художниці Ірини Осетрової «Світ крізь себе»!

 

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи);

Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00;

Тел./Факс: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50; e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;

Сайт: www.culturа.kh.ua; Facebook: Мистецтво Слобожанщини;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna;

Канал на YouTube - Харьковский областной центр культуры и искусства

 

Під час роботи виставка художніх робіт харківської художниці Ірини Осетрової «Світ крізь себе» відбудеться ряд культорологічних заходів:

15 жовтня о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «Український безцінний гумор».

16 жовтня о 16:00 – перегляд відеозапису заходу світового рівня з колекції Чайки Е. Г.: «Юнона і Авось» (1983), режисер Марк Захаров, композитор Олексій Рибніков, лібрето Андрій Вознесенський.

17 жовтня о 17:00 – цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін – невідомий художник». Лекція 20. Початок 3-ого сезону. Лектор – доктор мистецтвознавства Шило О.В.

23 жовтня о 17:00 – лекція на тему: «Історія моди. Небезпечна мода минулого. Частина 2». Лектор Юлія Харіна.

24 жовтня о 17:00 – творча зустріч з автором персональної виставки художніх робіт харківської художниці «Світ крізь себе» Іриною Осетровою.

Сховати метелика