Онлайн виставковий проект «Дивовижна Україна: мистецька країна» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Онлайн виставковий проект «Дивовижна Україна: мистецька країна»

 24042020

З 27 квітня 2020 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує онлайн виставковий проект «Дивовижна Україна: мистецька країна», який шостий рік поспіль допомагає нашим гостям поринути у надзвичайно цікаві історії рідної України.

Цього року проект «Дивовижна Україна» знайомить нас з  мистецькими історіями об’єктів історико-культурної спадщини, що були пов’язані з життям та творчістю видатних архітекторів, композиторів, поетів, письменників, паркових будівничих  та інших діячів культури та мистецтв.

Ми можемо спеціально їхати і дивитись архітектуру Гауді чи Растреллі, милуватися парками Тіволі чи Версалю, але чому ми забуваємо про Маріїнський палац Растреллі чи палац Потоцьких архітектора Лакруа у Тульчині, що знаходяться в Україні, Маліївський парк XVIІI ст. у Хмельницькій обл., збудований за участі ірландця Діонісія Макклера. Як писав Дейл Карнегі: «всі ми мріємо про чарівний сад троянд за горизонтом, але забуваємо насолоджуватися трояндами, які квітнуть прямо за нашим вікном».

Запрошуємо вас на онлайн-виставку «Дивовижна Україна: мистецька країна», де ви дізнаєтесь які нерухомі об’єкти, пов’язані з творчими геніями, збереглися в Україні...

На виставці ви побачите авторські фото Олени Жукової, засновниці Науково-методичного центру розвитку музеєзнавства і пам’яткознавства, зібрані з усіх куточків України, що демонструють розмаїття її історико-культурної спадщини, яка зачаровує і манить водночас, надихає митців та поетів й дарує творчу наснагу звичайним прохожим.

Виставка буде доступна для перегляду вже 27 квітня на нашому сайті.

https://www.cultura.kh.ua

Сховати метелика