Персональна виставка живопису Ганни Кохан «Вперед до мрії» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

Персональна виставка живопису Ганни Кохан «Вперед до мрії»

09062020 1 

З  13  по  27 червня  2020 року у малій залі галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка живопису Ганни Кохан «Вперед до мрії».  На виставці будуть представлені живописні (олія) роботи автора з різноманітністю сюжетів у жанрах пейзаж, морський пейзаж, міський пейзаж, портрет, анімалістичний жанр та ліричні натюрморти.

Ганна Кохан сміливо експериментує, розкриваючи в своїй творчості велике розмаїття жанрів, стилів, тем і сюжетів. Прекрасне різнобарв’я квітів; безкрайнє море з човнами, що відпливають у дивовижну подорож; закохані пари в оточенні вечірніх вогнів... Картини Ганни викликають безліч асоціацій. А яскраві та насичені кольори, завдяки вдалому поєднанню, виглядають гармонійно, та ще більше підкреслюють чуттєвість робіт, їх романтичний настрій.

Не дивлячись широкий спектр творчості Ганни, у всіх роботах художниці можна знайти одну характерну рису – відвертість та емоційну глибину. А основний мотив у творчості художниці – це пошук прекрасного у простому. Бо знайти прекрасне можна у тому, що завжди поруч з нами – світі зовнішньому, у всіх його проявах, формах і змістах, та не менш багатогранному внутрішньому світі, наповненому ідеями, образами, почуттями і мріями... Картини авторки дарують відчуття безмежної радості і світлу енергію, яка залишиться з Вами надовго.

Запрошуємо всіх глядачів зануритись у теплу та мрійливу атмосферу, відвідавши персональну виставку живопису Ганни Кохан «Вперед до мрії».

Довідка:

Ганна Кохан

Закінчила ХУК, ХНУМГ ім.О.М. Бекетова, ХНПУ ім. Г.С. Сковороди художньо-графічний факультет та факультет психології та соціології.

Приймає участь у різних творчих конкурсах і заходах.

Роботи художниці були представлені на виставках у Харкові та за кордоном. Знаходяться у приватних колекціях.

Живе та працює по спеціальності  у Харкові.

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи);

Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00;

Тел. / Факс: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50;

e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Сайт: www.culturа.kh.ua;

Facebook: Мистецтво Слобожанщини; Канал на You Tube - Харківський обласний центр культури і мистецтва;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

Telegram: https://t.me/oblgallerymc

Сховати метелика