Обласний онлайн фестиваль художнього слова «Чарівний світ Слобожанської казки» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Обласний онлайн фестиваль художнього слова «Чарівний світ Слобожанської казки»

30062020

З 1 липня по 1 вересня 2020 року КЗ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА» проводить Обласний онлайн фестиваль художнього слова «Чарівний світ Слобожанської казки». Фестиваль проводиться з метою залучення широких верств населення до літературного надбання українського народу, а саме Слобожанського краю.

Фестиваль започатковано з метою найбільш повного розкриття краси літературного слова, виявлення і підтримки талановитих читців - аматорів Харківщини.

Захід організовано для привернення уваги до непрофесійного аматорського мистецтва, зокрема театрального жанру, в складний карантинний період,  з метою найбільш повної демонстрації творчих досягнень аматорських театральних колективів, які працюють на території  Харківської області.

До участі у Фестивалі запрошуються дорослі та дитячі аматорські (різні за напрямком творчої діяльності) театральні колективи.

З детальнішими умовами участі в Фестивалі можна ознайомитися в Положенні, або за телефонами: (057)725-12-36, (057)725-12-41

Толкунова Наталія Віталіївна (куратор Фестивалю, провідний методист КЗ «ООМЦКМ»).

                                                              

                                                             

Сховати метелика