Творча зустріч та майстер-шоу з автором виставки петриківського розпису «Квітуча традиція» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Творча зустріч та майстер-шоу з автором виставки петриківського розпису «Квітуча традиція»

140720202 copy

17 липня о 16:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться творча зустріч та майстер-шоу з автором  персональної виставки петриківського розпису «Квітуча традиція» Ганною Булгаковою.

На творчій зустрічі відвідувачам розкажуть про унікальний український розпис – петриківський, який в 2013 році потрапив в список об'єктів Всесвітньої нематеріальної культурної спадщини людства. Ви зможете не тільки дізнатися про історію цього українського декоративно-орнаментального народного живопису, його особливості та тонкощі, але і побачити процес створення художницею роботи з петриківським розписом у форматі майстер-шоу!

Автор виставки «Квітуча традиція» Ганна Булгакова розповість про своє знайомство з петриківкою та іншими видами розпису, про розвиток у інших видах і жанрах мистецтва, про свій творчий шлях та погляди. А всі присутні матимуть змогу задати художниці питання, які їх цікавлять.

Увага! Через карантинні обмеження, кількість відвідувачів заходу не повинна перевищувати 15 чоловік! Вхід за попереднім записом по телефону:

(057) 717-10-40, (057) 705-15-50.

 

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи);

e - mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Facebook: Мистецтво Слобожанщини; Канал на You Tube: Харківський обласний центр культури і мистецтва;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna;

Telegram: https://t.me/oblgallerymc

Сховати метелика