ХІХ Відкритий онлайн фестиваль традиційної народної культури „Кроковеє коло” для дітей та молоді | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

ХІХ Відкритий онлайн фестиваль традиційної народної культури „Кроковеє коло” для дітей та молоді

 24092020 kolo

У жовтні 2020 року відбудеться ХІХ Відкритий онлайн фестиваль традиційної народної культури „Кроковеє коло” для дітей та молоді. Організаторами заходу є Комунальний заклад „Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва” та Громадська організація „Спілка етнографів і фольклористів міста Харкова” за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

Фестиваль проводиться онлайн з метою залучення дітей та молоді Харківської області та міста Харкова до активної дослідницької і виконавської діяльності з відтворення, збереження та впровадження в життя народних звичаїв, обрядів, традицій рідного краю. Програма фестивалю включає: науково-практичну конференцію, творчі змагання колективів та солістів, а також онлайн концерт переможців та онлайн виставку робіт юних майстрів традиційних художніх ремесел.

До 05 жовтня 2020 року – чекаємо на доповіді та повідомлення на науково-практичну конференцію „Етнологія і фольклористика” на електронну адресу фестивалю.

До 12 жовтня 2020 року – чекаємо на фото у відповідних форматах робіт на онлайн-виставку „Традиційні художні ремесла” на електронну адресу фестивалю.

До 18 жовтня 2020 року – чекаємо на конкурсні роботи виконавських мистецтв за номінаціями „Слобожанські оповідки”, „Автентичний гуртовий спів”, „Автентичний солоспів”, „Фольклористично-етнографічні дійства” у відео форматі на електронну адресу фестивалю.

До 31 жовтня 2020 року – інформацію щодо учасників, їх роботи та результати конкурсів буде оприлюднено на сайті Комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва”

Заявки на участь просимо надсилати на E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

ПОЛОЖЕННЯ XІХ ВІДКРИТОГО ОНЛАЙН ФЕСТИВАЛЮ ТРАДИЦІЙНОЇ НАРОДНОЇ КУЛЬТУРИ „КРОКОВЕЄ КОЛО” для дітей та молоді

2409 1

2409 2

2409 3

2409 4

2409 5

 

Сховати метелика