Фотовиставка Володимира Оглобліна «Від обрію до небокраю» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Фотовиставка Володимира Оглобліна «Від обрію до небокраю»

04022020 2

З 4 по 20 лютого 2021 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися фотовиставка Володимира Оглобліна «Від обрію до небокраю».

«Які б різноманітні шляхи не вели за далекі обрії, в інші місця, різні країни і навіть континенти, завжди хочеться повернутись до того близького, без якого немає відчуття рідної домівки, рідної Батьківщини.

Харківщина... Дивовижно поетичні, мальовничі місця підкорюють і простотою, і дивовижною привабливістю сюжету в різні пори року. Цю істину відкрив для себе понад чверть століття тому, блукаючи різними шляхами від обрію до небокраю, знаходячи завжди дещо нове, невідоме, гармонійне, чи навпаки, але завжди цікаве для написання світлом, для фотографії.

Сама фотозйомка Слобожанщини стає захоплюючою пригодою з усіма неймовірними подіями, немов полювання за красою, яка щоразу зникає за обрієм.

Багаторічне бажання зазирнути в різні куточки Харківщини не змінюється дотепер. Мої враження від мандрів перед вашими очима. Дивіться, співчувайте моїй фотографічній душі від обрію до небокраю.

Велика шана та подяка друзям, що розділили мої бажання і допомогли у підготовці цієї виставки світлин: Сергію Хоруженку, Олені Долженко, Ігорю Манзону, Генадію Шелесту та Ирині Гаєвій».

З повагою, Володимир Оглоблін!

Біографічна довідка:

Володимир Оглоблін

Народився у Харкові у 1954 році.  Закінчив історичний факультет  Харківського державного університету (1980 р.),  де вперше, на другому курсі,  доторкнувся до фотографічної творчості.

1978 – 1989 р. - «аматорська» епоха,  1990 – 2021 рр. – професійна  робота в рекламній та художній фотографії. З 2014 року керівник авторської школи фотографії «Фотошкола Володимира Оглобліна».

Член Спілки фотохудожників  України (з 1989 р.),  Член Спілки Міжнародної асоціації професійних фотографів (2018).

Лауреат вітчизняних та закордонних виставок , конкурсів фотографії: Прага (Чехія), Ліль (Франція),  Нюрнберг (Німеччина), Рига (Латвія), Челефьорд ( Норвегія), Тбілісі (Грузія), С.-Петербург (Росія), Київ, Харків, Рівне, Хмельницький, Львів, Полтава та ін.

- Лауреат муніципальної премії в галузі мистецтва «Людина року» (2004) м. Харків;

- Переможець обласного конкурсу « Народне визнання – 2008 р.»,Харківська область;

- Лауреат «Премії ім. О.С.Масельского в області культури, та мистецтва», м. Харків – 2012 р.;

- «Блакитна стрічка» FIAP на Міжнародному фотоконкурсі. Тбілісі. 2020 р.

Учасник багатьох фотоекспедицій: Африка (Мароко), Ісландія, Туреччина, Чехія,  Китай, Румунія, Грузія, Латвія, Арктика (Земля Франца-Йосипа ), пустелі:  Каракуми, Кизилкуми (Середня Азія), гірський масив Тянь-Шань, Якутія, Колима, Чукотка , та ін. Різноманітні подорожі Україною від Сходу до Заходу.

Видано понад 30 книг та фотоальбомів, серед яких «Прогулянки Харковом» (2004), «Час Федецького» (2019)  та ін.   Провів  понад 30 авторських виставок світлин різної тематики.

Запрошуємо всіх поціновувачів фотомистецтва і краси нашого краю на творчу зустріч з автором виставки «Від обрію до небокраю» Володимиром Оглобліним, яка відбудеться 11 лютого о 18.00! Вхід за попередньою реєстрацією (тел. (057) 705-15-50, e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  , Facebook: Мистецтво Слобожанщини, Instagram: @galereya_slobozhanshchyna.

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи);

Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00; Тел.: (057) 705-15-50;

e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Сайт: www.culturа.kh.ua;

Facebook: Мистецтво Слобожанщини; You Tube: Харківський обласний центр культури і мистецтва; Telegram: https://t.me/oblgallerymc;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

 

Сховати метелика