Фестиваль–конкурс вокального мистецтва «Чорнобильська мелодія» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Фестиваль–конкурс вокального мистецтва «Чорнобильська мелодія»

 4orn melodiya

До уваги вокальних колективів області, виконавців та творчих особистостей !

З нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, з метою висвітлення та вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, КЗ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації у квітні 2021 року проводить низку культурно-мистецьких заходів.

23 квітня 2021 р. запрошуємо вокальні колективи та виконавців закладів культури області взяти участь у фестивалі–конкурсі вокального мистецтва «Чорнобильська мелодія».

Завдання фестивалю - збереження та розвиток української пісенної творчості, розширення культурних та мистецьких зв’язків між учасниками, збагачення пісенного репертуару вокальних колективів та солістів.

Прийом заявок – до 15 квітня 2021 р. (включно).

У фестивалі беруть участь дорослі та дитячі вокальні колективи (дуети, тріо, квартети, ансамблі) та солісти за двома віковими категоріями: до 16 і від 16 років. До виступу виконавці готують 2 пісні: патріотичну та пісню про Чорнобиль. Конкурсна програма виконується виключно українською мовою під інструментальну фонограму, a–capella, або живий супровід.

Заявку необхідно надіслати на електронну адресу фестивалю Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  з поміткою в темі «Фестиваль «Чорнобильська мелодія».

Переможці визначаються за підсумками конкурсного перегляду та отримують дипломи лауреата ( I, II, III ступеню) в кожній віковій категорії.

Із запитаннями щодо проведення заходу звертатися за телефонами:

(050) 751-15-03, (067) 775-36-12, (057) 725-12-41, Галина ГЕЙКО.

Сховати метелика