Етнографічні посиденьки з Михайлом Красиковим за темою «Городницька магія» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Етнографічні посиденьки з Михайлом Красиковим за темою «Городницька магія»

etno posudenki  

28 травня 2021 року о 18:00 запрошуємо до КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» на Етнографічні посиденьки з Михайлом Красиковим  за темою «Городницька магія», на яких відвідувачі поринуть у парадоксальний дивосвіт народної культури.

Лекція буде цікавою не тільки городникам, бо йтиметься про специфіку світосприйняття людини традиційної народної культури, яке базується на архаїчній міфологічній свідомості.

Відвідувачі дізнаються, які магічні дії робили слобожани, щоб шкідники не пошкодили урожай, щоб багато було огірків, щоб головки капусти були тугенькі, а гарбузи великими та зрозумієте, що таке МАГІЯ, і чим наше уявлення про неї відрізняється від уявлень людей, які живуть за законами і логікою міфа.

Увага! Через карантинні обмеження кількість відвідувачів заходу не повинна перевищувати 15 осіб! Вхід за попереднім записом за телефонами: (057) 725 12 36, 067 91 014 91.

Чекаємо Вас за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

Сховати метелика