Традиційна ХІ звітна виставка студентів та викладачів КЗ "ХВФХК" «Дарую майстерність» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Традиційна ХІ звітна виставка студентів та викладачів КЗ "ХВФХК" «Дарую майстерність»

 XI dar maysternist

З 20 травня по 5 червня 2021 року у галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва експонується традиційна ХІ звітна виставка студентів та викладачів КЗ "ХВФХК" «Дарую майстерність». На виставці представлений широкий спектр живописних та графічних робіт.
Мистецтво викладачів, студентів і випускників КЗ "ХВФХК", що відоме не тільки в Україні, а й далеко за її межами, базується не тільки на кращих традиціях та наробітках класичного академічного мистецтва, але і відкрите до інших художніх напрямків, стилів та тенденцій у мистецтві. Мабуть тому, творчість людей, які пов’язані з КЗ "ХВФХК" настільки різноманітна та індивідуальна.
В деяких роботах відчувається вплив імпресіонізму, з його відображенням реальності через внутрішні враження у моменті «тут і зараз» та пріоритетом кольору над формою. Деякі автори працюють в реалістичній манері, з великою увагою до найменших деталей. А деяким до душі лаконічна, але яскрава декоративна манера. Не залишаються поза увагою художників і абстрактне мистецтво та нові мистецькі течії. Нерідко, викладачі та учні експериментують, використовуючи власні авторські прийоми, що додає роботам оригінального і різнопланового звучання. Маючи славну історію, стоячи біля витоків художньої освіти в Харкові, виховавши не одне покоління талановитих майстрів, КЗ "ХВФХК" і сьогодні є важливою частиною мистецького та культурного життя Харкова.

З радістю запрошуємо познайомитись з творчістю харківських художників різних поколінь, наповнитись натхненням та весняним настроєм, відвідавши виставку студентів та викладачів КЗ "ХВФХК" «Дарую майстерність»!

Учасники виставки:
Викладачі: Савченко К., Шевченко Д., Сенін В., Заліщук В., Волошко К., Дорошенко В., Кремінський А., Сохацька О., Ковальов В.
Учні і випускники: Колоденьська А., Коваль К., Скрильова А., Бобрицька І., Савостіна П., Проценко О., Гончаренко Д., Король М.
Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи); Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00;

Тел.: (057) 705-15-50; e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Facebook: Мистецтво Слобожанщини;

You Tube: Харківський обласний центр культури і мистецтва; Telegram: https://t.me/oblgallerymc;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

 

Сховати метелика