Запрошуємо фотографів взяти участь у Всеукраїнській художній фотовиставці-конкурсі «Натюрморт» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошуємо фотографів взяти участь у Всеукраїнській художній фотовиставці-конкурсі «Натюрморт»

 naturmort

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва запрошує фотографів взяти участь у Всеукраїнській художній фотовиставці-конкурсі «Натюрморт».

75 кращих фотографій будуть експонуватися в рамках однойменної виставки в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва з 11 по 22 січня 2022 року. Переможці конкурсу будуть урочисто нагороджені під час відкриття виставки.

Конкурс проводиться з метою популяризації жанру фотонатюрморта і фотомистецтва в цілому, виявлення та залучення нових авторів, розкриття творчого потенціалу та підвищення майстерності учасників, сприяння налагодженню творчих зв’язків та обміну досвідом між фотографами.
Натюрморт є одним з найцікавіших, і водночас найскладніших жанрів образотворчого мистецтва, у тому числі – фотографії. На відміну від пейзажу, в якому важливу роль грає спостережливість, виявлення необхідних ракурсів та фіксація того, що вже скомпановано природою, у натюрморті вся організація процесу повністю залежить від людини. Ідея, підбір об’єктів і фону, розташування та взаємозв’язок об’єктів, налаштування світла... В цьому жанрі важливими є не тільки гарна фантазія, гарне відчуття кольору і композиції, а і головне – емоції, вміння з мертвої природи (фр. Nature morte) зробити живе зображення.
У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі віком старше 18 років, що мешкають на території України. Номінації конкурсу: натюрморт (кольоровий або монохром), мінімалізм у натюрморті, фото-арт у натюрморті.
Заявки на участь у конкурсі приймаються до 20 вересня 2021 року (включно). Участь у конкурсі безкоштовна.
З умовами та деталями конкурсу Ви можете ознайомитись у Положенні Всеукраїнської художньої фотовиставки-конкурсу «Натюрморт», яке Ви можете завантажити за посиланням:
https://drive.google.com/drive/folders/1S7aeySgQUY_ybcvwQproQUTmTQFg0jJw?usp=sharing

 

Телефони для довідок: +380678915781, +380990980481, (057) 7051550
e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Сайт: https://www.cultura.kh.ua/;

Facebook: Мистецтво Слобожанщини; Telegram: https://t.me/oblgallerymc;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna;

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи

Сховати метелика