Обговорення кінопроєкту "Вхопити Бога за бороду" | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Обговорення кінопроєкту "Вхопити Бога за бороду"

 kinopr 8 06

8 червня 2021 р. о 19:00 у КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва»  відбудеться обговорення кінопроєкту «Вхопити Бога за бороду» та перспектив співпраці України та Польщі в сфері кіно.

Мета цього заходу - обговорення проєкту повнометражного художнього фільму «Вхопити Бога за бороду» про проблему наркозалежності.

Учасники:
Віталій Найда - cлухач магістратури факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ, старший лейтенант поліції, є автором сценаріїв повнометражних художніх фільмів «Наташа», «Тріо», «Кабінет № 30», автор та співавтор 86 наукових публікацій регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівнів, автор есе, віршів, переможець багатьох всеукраїнських літературних конкурсів, автор літературного сценарію фільму «Вхопити Бога за бороду».

Ананда Разіна - одна із засновників польської кінокомпанії з міжнародним статусом INTERNATIONAL FILM COMPANY «ANANDA FILMS». Кінопродюсер, меценат, ментор. Викладач кіношколи "SuperStar" Факультет Сценарної майстерності та продюсування кінофільмів;Наталія Камишанська -тренер та консультант з питань профілактики ризикованої поведінки підлітків, вживання психоактивних речовин, розповсюдження ВІЛ/СНІДу та соціально-небезпечних захворювань. Консультант державної програми з профілактики та «зниження шкоди» серед уразливих груп населення. Сертифікований молодіжний працівник та реалізатор проектів і заходів, що спрямовані на популяризацію та формування здорового способу життя молоді.

У літературному сценарії повнометражного художнього фільму «Вхопити Бога за бороду», написаному та зареєстрованому Віталієм Найдою як автором, описується драматична історія молодої людини з наркотичною залежністю, яка на своєму життєвому шляху зустрічає Бога і, дотримуючись його порад, перемагає залежність. У сценарії розкривається, яким тягарем для сім’ї є людина з наркотичною залежністю. Образ головного героя демонструє весь жах падіння наркомана, коли у минулому творчий і спортивний хлопець виносить з дому останні гроші на дозу. Змінитися головному герою допомагає образ Діда-наставника, у якому виступає сам Бог. Дослухаючись до порад, збагачуючи свій внутрішній світ, головний герой долає наркотичну залежність.

Чекаємо за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62

Сховати метелика