Запрошуємо взяти участь у виставці «Мистецький Харків 20-х рр. ХХ сторіччя» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошуємо взяти участь у виставці «Мистецький Харків 20-х рр. ХХ сторіччя»

 mist har

Запрошуємо взяти участь у виставці «Мистецький Харків 20-х рр. ХХ сторіччя».

В приміщенні Харківського обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва (вул. Пушкінська, 62) у 20-х рр. ХХ сторіччя відбувалося активне творче життя за участю відомих діячів культури України того періоду.
Олександр Довженко, Юрій Яновський, Микола Бажан, Михайль Семенко, Степан Мельник, Василь Еллан-Блакитний, Микола Хвильовий, Володимир Сосюра, Майк Йогансен, Остап Вишня, Юрій Смолич, Павло Тичина, Петро Панч, Іван Кавалерідзе, Анатоль Петрицький, Микола Міщенко, Іван Падалка. Кожен з них надихався атмосферою творчості та натхнення в стінах цієї будівлі. Хтось мешкав тут, хтось гостював, хтось постійно заходив. Всі вони створювали нову українську культуру того періоду.
Чекаємо на ваше натхнення цими персоналіями, їх творчістю і запрошуємо вас створити свої роботи у техніці комп’ютерної графіки. Кращі 30 з них будуть експонуватися у Вітальні ім. Довженка за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська 62.
Роботи приймаються до 15 вересня 2021 року.
Роботи, виконані у техніці комп'ютерної графіки надсилати у форматі jpg; А3 ; 300 dpi на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  з позначкою «Мистецький Харків 20-х рр. ХХ сторіччя».

Сховати метелика