«Етнографічні посиденьки з Михайлом Красиковим» та перегляд відеосюжетів, присвячених Різдву | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

«Етнографічні посиденьки з Михайлом Красиковим» та перегляд відеосюжетів, присвячених Різдву

 22122021

Запрошуємо усіх охочих 22 грудня о 18:30 на «Етнографічні посиденьки з Михайлом Красиковим» та перегляд фрагментів відеосюжетів, присвячених Різдву!

У дружній компанії змістовно говоримо про різдвяну магію в традиційній народній культурі українців (за експедиційними матеріалами).

Чи знаєте ви, що православні українці ще 100 років тому вели відлік часу не від Нового року до Нового року, а від Різдва до Різдва, і що це мало свій сенс? Яка поведінка вважалася правильною у Святвечір та інші різдвяні дні? Які магічні дії в цей сакральний час забезпечують єдність роду, здоровʼя кожного з його членів, добробут, гарний врожай, щастя?

На ці та інші життєво важливі питання шукатимемо відповіді на чергових етнографічних посиденьках. А фрагменти художніх фільмів та документальних відеосюжетів занурять нас у святкову атмосферу традиційного українського села.

Вхід вільний.

Адреса: Пушкінська, 62. Харківський обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва, (1 поверх)

Тел. для довідок: 067 91 014 91

Увага! З 6 грудня 2021 р. вхід до закладів культури дозволено тільки за наявності сертифікату про вакцинацію від COVID – 19 або ПЛР-тесту (який проведено не більш як за 72 години до відвідування закладу). Студентам і особам до 18 років мати сертифікат не обовʼязково, але треба мати посвідчення, паспорт або студ. білет.

Сховати метелика