Виставка живопису Марини Руденко та Ірини Александрової «Квіти на тлі краєвиду» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Виставка живопису Марини Руденко та Ірини Александрової «Квіти на тлі краєвиду»

 28012022

Виставка  живопису Марини Руденко та Ірини Александрової «Квіти на тлі краєвиду» відбудеться в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва з 28 січня по 18 лютого.

Ніжна, тендітна, вишукана акварель має свій характер, відтінки. Не кожному дається і не до всіх ставиться з прихильністю. Але якщо вже обрала собі митця, то взаємодіє із ним.

Це не означає, що художнику все легко вдається. Акверель відчуває всі нюанси настрою майстра, може вибрикувати, давати не ті кольори, псувати папір. Але коли все зійшлося в одній точці: настрій художника, прихильність акварелі, то виникають справжні витвори мистецтва.

Запрошуємо вас на виставку акварельного живопису «Квіти на тлі краєвиду». Дві мисткині, Ірина Александрова та Марина Руденко, створили чарівні полотна. Тематика робіт – натюрморти, міські та природні пейзажі, написані за покликом душі на хвилі натхнення і пережитого естетичного досвіду.

Відкриття: 28 січня о 17 годині;

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62;

Контакти: (057) 725-12-36, (057) 725-12-46.

Захід відбудеться з дотриманням чинних вимог щодо запобігання поширенню COVID-19.

Сховати метелика