Лекція-бесіда Андрія Корнєва «Іспанія без Пікассо і Далі» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Лекція-бесіда Андрія Корнєва «Іспанія без Пікассо і Далі»

 27012022 copy

Історики стверджують, що Історія не має частки «би», не можна сказати, що «було би, якби...» Є те, що є.  Є певні факти та фактори, чинники історії та історичного процесу. Є могутні постаті, що впливають, створюють, залишають помітний слід .

Мистецтво – один з важливіших чинників, що впливає на людину та формує її особистість. Давайте поміркуємо з вами – як вплинули знані митці на процесс і все ж таки спробуємо пофантазувати на тему «а що було би якби...»

Пропонуємо вам лекцію-бесіду Андрія Корнєва «Іспанія без Пікассо і Далі». Можна захоплюватися їх творчістю або не розуміти, критикувати або просто ігнорувати. Але ж, все-таки,  їх творчість вже стала неві’ємною частиною масскульту. Це два велетні, що впливали і впливають досі.

Тож давайте про них поговоримо і про Іпанію, країну, яку вони вважили своєю Батьківщиною.

Бесіда Андрія Корнєва « Іспанія без Пікассо і Далі» з циклу «Міста й мистецтво. Щоденник мандрівця»

27 січня о 17:00

Культуролог і мистецтвознавець Андрій Корнєв продовжує цикл бесід «Міста й мистецтво. Щоденник мандрівця». Бесіда п’ята: Іспанія без Пікассо і Далі. «Хайп» Барселони. Гауді «небесний» і «домашній». Імперський Мадрид. Таємниця Веласкеса. «Імпресіоніст» Ель Греко. Великий «глухий». Бонус – авторська поезія, писана в Іспанії і, як завжди, питання і подарунки

Сховати метелика