Мистецтво різьблення по дереву: в Центрі культури і мистецтва відкривається виставка «Метаморфози» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:

Мистецтво різьблення по дереву: в Центрі культури і мистецтва відкривається виставка «Метаморфози»

 afisha

З 2 квітня по 16 травня 2015 року Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва та харківська творча асоціація «Декор» презентує виставку художньої різьби по дереву «Метаморфози».

Різьба по дереву – це один із давніх та шанованих видів ремесел. У наш час основою будь-якого класичного дизайну є декоративне різьблення по дереву, яке використовується і для оздоблення предметів декоративно-прикладного мистецтва: меблів, музичних інструментів, зброї.

Більше десяти авторів із Харкова та області представлять свої роботи на виставці. В експозиції буде представлена колекція курильних трубок, декоративні панно, мала пластика та інші декоративні дрібниці з дерева, оздоблені різьбою та інкрустацією.

Харківська творча асоціація «Декор» утворилася в 1997 році. Майстри з асоціації брали участь у виставках в містах: Київ, Дрезден, Одеса, Ялта, Феодосія, Чугуїв, Білгород. У Харкові роботи майстрів прикрашали виставки в Художньому музеї, в Історичному музеї, в Харківському обласному центрі народної творчості, в Будинку учених.

Відкриття виставки відбудеться 2 квітня 2015 року о 16.00.

Вхід вільний.

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика