Підсумки конкурсу на кращу проектну пропозицію пам’ятника «Героям Небесної сотні» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:

Підсумки конкурсу на кращу проектну пропозицію пам’ятника «Героям Небесної сотні»

 16832112 1368879756497784 7091209847467356219 n copy copy copy

В Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва підбили підсумки конкурсу на кращу проектну пропозицію пам’ятника «Героям Небесної сотні» на площі  Героїв Небесної сотні (пл. Руднєва) у м. Харків. На заході були присутні представники громадськості міста, Координаційна рада Харківського Євромайдану, харківські скульптори та ЗМІ.

Основним завданням конкурсу було знайти форму художнього та архітектурно-просторового відображення подій, що відбувалися на Майдані під час Революції Гідності та вшанування пам’яті загиблих, враховуючи існуюче середовище – частину площі Героїв Небесної сотні (пл. Руднєва).

Учасниками конкурсу стали всі зацікавлені фахівці, авторські колективи професійних архітекторів та скульпторів та студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, які подали заявки на участь. Протягом усього часу експонування ескізів пам’ятників відвідувачі мали змогу ознайомитись з ними та залишити анкети з оцінками в опечатаній скриньці для голосування.

Перед початком роботи журі скриньку з анкетами було відкрито. Підрахунок голосів проводили довірені особи. При підбитті підсумків журі брало до уваги  думку громадськості.

Голова журі Ігор Россоха , член Координаційної ради Харківського Євромайдану, доцент Харківського національного університету міського господарства  ім. О.М. Бекетова, оголосив журналістам рішення журі з яким можна ознайомитись за посиланням: http://euro.kharkiv.ua/?p=17395.

Подробиці події: http://otb.com.ua/konkurs-proektiv-pamyatnika-nebesniy/

Конкурс робіт на кращу проектну пропозицію пам’ятника «Героям Небесної сотні» продовжено до 22 серпня 2017року.

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика