Звіт хореографічного колективу "Імідж-клас" Палацу молоді і підлітків м. Ізюм, 26.05.2013 | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Звіт хореографічного колективу "Імідж-клас" Палацу молоді і підлітків м. Ізюм, 26.05.2013

ІНФОРМАЦІЯ
про творчій звіт хореографічного колектива «Імідж – клас»
Палацу молоді та підлітків «Залізничник» міста Ізюм
на присвоєння звання «зразковий»

26 травня 2013 року на сцені Палацу молоді та підлітків «Залізничник» м. Ізюм відбувся творчій звіт хореографічного колективу «Імідж - клас» (художній керівник Гришко Л.Є.). на присвоєння колективу почесного звання «зразковий» .

Звіт приймала обласна атестаційна комісія у складі :
Мякіннікова Любов Миколаївна – заступник директора з культурно – просвітницької та творчої роботи Обласного організаційно – методичного центру культури і мистецтва, заступник голови атестаційної комісії;
Ковалівська Олена Іванівна – викладач-методист, «Відмінник освіти України», голова циклової (предметної) комісії «Народна хореографія» ОКЗ
«Харківське училище культури»
Кощавець Ірина Миколаївна – Заслужений діяч мистецтв України, кавалер ордену княгині Ольги, доцент кафедри музично-інструментальної підготовки вчителів Харківської гуманітарної педагогічної академії, керівник «зразкового» ансамблю народного танцю «Джерельце».

А також на звіті були присутні :

провідний методист з хореографії ООМЦКМ Попов Дмитро Олегович та начальник управління культури і туризму Ізюмської міської ради
Яснова Олена Іванівна.

Концертна програма творчого звіту складалась з 17 – ти хореографічних номерів у сучасному стилі та стилі східного танцю і тривала 2 години.

Тематика танців різноманітна, а саме :
«Нежность весны», «Весёлый пикник», «Разбойнички лихие», «Ничуть не страшно», «Тайны гробницы Хафра», «Цветочная россыпь», «Сокровища изумрудной долины», «Оранжевые сны», «Посиделки», «Як у нас на Україні», «Джерело вогню», «Мода без меж», «У нас на районі», «Шкільний двір», «Танцюємо разом».

Хореографічна підготовка дітей на належному рівні.

Усі концертні номери мають яскраві костюми.

В колективі на безоплатній основі займаються 80 дітей. Багато у колективі хлопців, а також дітей пільгового контингенту.
Фінал концерту був виконано усім складом колективу.

Комісія найбільш вдалими назвала танці «Нежность весни», «Як у нас на Україні», «Шкільний двір».

Зауваження керівнику були спрямовані на вдосконалення хореографічних постановок.

У концертній програмі звіту брав участь вокальний колектив «М-стиль».

Звітний концерт пройшов на належному організаційному та творчому рівні.

Враховуючи усе вищевикладене, а також те, що колектив працює стабільно протягом 10 років, є постійним учасником усіх заходів м. Ізюма, а також бере участь у фестивалях і конкурсах в Україні і займає призові місця, про що свідчать чисельні нагороди. Усе це відповідає Положенню про «народний» («зразковий») колектив і атестаційна комісія одностайно вирішила рекомендувати колегії Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації присвоїти колективу «Імідж – клас» звання «зразковий».

Сховати метелика