Оголошено 10-й раунд конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ з інвестицій та соціально-культурного розвитку

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Оголошено 10-й раунд конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами

Оголошено 10-й раунд конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами Конкурс проводиться Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в рамках програми „Бібліоміст” і призначений для публічних бібліотек України. Тема раунду для сільських закладів: „Бібліотеки – центри громадських ініціатив”.

Мета конкурсу полягає у виробленні та підтримці нових, унікальних, непересічних ідей у бібліотечному середовищі, які допоможуть перетворити бібліотеки на затишні й комфортні місця для навчання, використання комп’ютерів та Інтернету, тим самим надаючи можливість окремим особам і всім громадам досягати своїх цілей. Конкурс заохочує бібліотекарів розробляти проекти у співпраці з членами громади, вживати заходів, спрямованих на залучення нових користувачів до бібліотек, і демонструвати, як бібліотеки слугують їхнім інтересам та задовольняють їхні потреби. Особливу увагу буде надано проектам, у яких бібліотека працюватиме з групою населення, яка наразі не відвідує бібліотеку, та проводитиме заходи поза межами бібліотеки і позиціонуватиме себе як інноваційну установу, що запропонує нові послуги громаді.

Проекти повинні бути спрямовані на вирішення найбільш актуальних проблем місцевої громади. Розробка і реалізація проектів покликана підвищувати соціальну і громадянську активність мешканців села, актуалізувати громадянську позицію учасників.

Заявки від бібліотек – переможниць конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами у 2010-2012 рр. у цьому раунді не розглядатимуться. Конкурсна комісія не буде розглядати неповні заявки (відсутні анкети, незаповнені поля). Останній термін подання заявок–7 вересня 2012 р. Детальна інформація про умови конкурсу та надсилання заявок: www.bibliomist.org.

Сховати метелика