Історико-культурний проект «Родовід» представив виставку рідкісних видань XVII століття | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Історико-культурний проект «Родовід» представив виставку рідкісних видань XVII століття

 DSC 0165 copy

4 березня 2016 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відкрилась одноденна виставка рідкісних видань XVII століття.

Історико - культурний проект « Родовід » представляє виставку рідкісних видань з історії та генеалогії із зібрання бібліотек міста Харкова. Кожен відвідувач виставки зможе доторкнутися до старовинних книг XIX, XVIII і навіть XVII століття.

Такі видання служать додатковими джерелами при складанні історії свого роду, покоління розпису, оскільки генеалогія це точна наука . Книги допоможуть отримати інформацію про проживання Вашого пращура, місці його служби або рід занять, населеному пункті та про адміністративний поділ Слобідської України ...

У наших бібліотеках зберігається багато унікальних і рідкісних видань, багато з яких збереглися в одиничних екземплярах . Але сьогодні харків'яни відвикли від того, щоб приходити в бібліотеки і працювати з книгою. Тому виставка дає прекрасну можливість нагадати нам про те, які скарби можуть бать доступні нам, залишається тільки порушити свій спокій і уклад життя і почати пошук свого коріння, щоб скористатися цією можливістю .

Адреса: вул. Пушкінська, б. 62, виставковий зал 2 поверху.

Додатково про виставку та проект «Родовід», а також план заходів в рамках виставки «ДЕРЕВО РОДУ» можна дізнатися тут.

Сховати метелика