Керівників хореографічних колективів Харківщини навчали класичним, сучасним і народним танцям | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ з методичної роботи

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Керівників хореографічних колективів Харківщини навчали класичним, сучасним і народним танцям


altСемінар-практикум з хореографії для керівників аматорських хореографічних колективів Харківської області відбувся 24 вересня 2012 року у Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва. Учасники отримали методичну літературу, положення фестивалів і конкурсів з хореографії в Україні та за її межами, а також відвідали майстер-класи з класичних, сучасних та народних танців.

Теоретична частина навчання відбувалася у обласному організаційно-методичному центрі культури та мистецтва на вул. Пушкінській,62.

Для більшої зручності практичну частину семінару проводили у клубі Харківського національного університету ім. Каразіна (м. Харків, м. Свободи, 6 ). Майстер-клас з класичної хореографії провела Заслужена артистка Росії, лауреат міжнародних конкурсів, Прима-балерина «Имперского Русского Балета» , керівник студії класичного танцю при ХНАТОБі та дитячої студії танцю при ОЦДЮТ Ірина Анатоліївна Сурнєва.

Майстер-клас з народного танцю з рекомендаціями щодо використання фольклору у розробці нових хореографічних постановок провела художній керівник Зразкового дитячого ансамблю «Джерельце», голова Творчої Спілки Дитячої Народної Хореографії, заслужений діяч мистецтв України, кавалер ордену Княгині Ольги Ірина Миколаївна Кощавець

Практичний показ танцювальних номерів було влаштовано за допомогою ансамблю танцю «Сонцеворот».
Майстер клас з сучасного танцю провела провідний фахівець з джаз-модерну кафедри сучасної хореографії ХДАК, балетмейстер–постановник, що займається науковими дослідженнями в області соціального розвитку молоді за допомогою хореографії Ольга Юріївна Хєндрік.

Більш детальну інформацію про хореографічні колективи Харківської області можна дізнатися тут

Сховати метелика