Коган Марина | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Коган Марина

00578506Марина Коган фотозйомкою захоплювалася з дитинства. Хоббі марини - фотографія вийшло на професійний рівень після закінчення Харківського інженерне будівельного інституту (архітектурний факультет). Отримавши основи малюнка, живопису, композиції спочатку викладає образотворче мистецтво в загальноосвітній школі, потім працює дизайнером у рекламних агентствах.

Робота в рекламному бізнесі спряла тому, що фотографія в житті Марини стала невід'ємною частиною професії. Займалася створенням макетів для виставкових стендів, зовнішньої реклами, поліграфії, співпрацювала з багатьма телеканалами.

Різносторонній досвід у дизайні і рекламі, а також художня освіта допомогли стати засновницею власної фотостудії. Особливістю Марини Коган є те що вона в собі поєднує фотографа та стиліста, створюючи візуальний образ власноруч від макіяжу до власне фотографії. У роботі віддає перевагу сімейній та дитячій фотографії, художньому портрету, також займається репортажною, рекламною, інтер'єрною, предметною і виїзною фотозйомкою. Проводить групові та індивідуальні заняття з основ фотографії, розробила авторську методику навчання.

Характерною рисою творчих робіт Марини Коган є прагнення до мальовничості у фотографії, своїм завданням вона бачить передачу динаміки, настрою та емоцій, які вона переживала в численних подорожах.

Людина творча і розумна, на думку Марини Коган, знаходиться завжди в дорозі, тому перша персональна виставка «Ілюзія і дорога» є для її автора не стільки підсумком, скільки важливим етапом на шляху вдосконалення.

Роботи публікувалися в журналах «DigitalPhoto», «Photo & Video Camera», «FotoDelo»

Marina_Kogan_5Marina_Kogan_4

Marina_Kogan_3

Marina_Kogan_2

Marina_Kogan_1

e-max.it: your social media marketing partner
Сховати метелика