Партнер фестивалю - Група АГРОТРЕЙД входить до десяти провідних експортерів зерна в Україні | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Партнер фестивалю - Група АГРОТРЕЙД входить до десяти провідних експортерів зерна в Україні

У своєму управлінні АГРОТРЕЙД має 50 тис. га родючих рільничих угідь, розташованих у п'яти областях України. До складу групи також входять 11 елеваторів із загальною ємкістю одночасного зберігання зерна 530 тис. тонн.
Група АГРОТРЕЙД є провідним вітчизняним виробником гібридного насіння кукурудзи, соняшника та зернових культур іноземних та вітчизняних оригінаторів. Збільшення обсягів виробництва насіння до 6000 тонн у 2011 році дозволило забезпечити якісним насіннєвим матеріалом власні підприємства та ще близько 250 підприємств у Харківській, Полтавській, сумській, Черкаській та Чернігівській областях.

У 2013 році у с. Шелестове Коломацького району буде введено в експлуатацію власний насіннєвий завод Групи АГРОТРЕЙД. Потужність виробництва - 10 тис. тонн насіння зернових і олійних культур на рік. Для заводу вже закуплено обладнання найвищого класу виробництва CIMBRIA (Данія).

Партнер фестивалю - Група АГРОТРЕЙД входить до десяти провідних експортерів зерна в Україні.

партнер copy

 

 

Сховати метелика