Безкоштовне програмне забезпечення для бібліотек від програми Бібліоміст | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Безкоштовне програмне забезпечення для бібліотек від програми Бібліоміст

Якщо ваша бібліотека обладнана ком'пютерами, що надаються для публічного доступу користувачів і не були придбані за рахунок програми Бібліоміст, то ви маєте право на отримання дорогого програмного забезпечення безкоштовно!
______________________________________________________________________________

Програма Бібліоміст надає ресурси не тільки у вигляді комп'ютерного обладнання, ми також можемо допомогти вам отримати безкоштовне програмне забезпечення через нашого партнера - компанію Microsoft. Програмне забезпечення для комп'ютерів є коштовною складовою у впровадженні технологій в бібліотеці. Будь-яка бібліотека у вашій системі, навіть якщо вона не отримала обладнання від програми Бібліоміст, має право на безкоштовне програмне забезпечення для комп'ютерів публічного доступу. Нижче приклади доступних пакетів програмного забезпечення. Більш детальну інформацію про каталог продуктів Майкрософт Ви можете знайти в кінці цього листа.
• Microsoft Windows 7 (Enterprise та Pro) БЕЗКОШТОВНО зазвичай $119
• Microsoft Office БЕЗКОШТОВНО зазвичай $370
• Visual Studio БЕЗКОШТОВНО зазвичай $670
• Microsoft захист від вірусів та шкідливого програмного забезпечення БЕЗКОШТОВНО зазвичай $399
На додаток до цього програмного забезпечення, ви також можете оновити старі операційні системи, що встановлені на комп'ютерах, які надаються для публічного доступу. Ми можемо допомогти з оновленням від Windows XP або Vista до Windows 7. Всі ці програми доступні англійською, українською та російською мовами і містять повну підтримку Microsoft Software Assurance. Якщо ви не знаєте, яке саме програмне забезпечення потрібне вашій бібліотеці, зв'яжіться із експертами програми Бібліоміст по електронній пошті Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , і вони з радістю нададуть вам безкоштовну консультацію з приводу вибору програмного забезпечення для комп'ютерів публічного доступу.

Програма Бібліоміст сприятиме зацікавленим бібліотекам в отриманні цього програмного забезпечення від компанії Microsoft через благодійну програму Techsoup, допомогаючи вам у подачі заявок та оформленні документів. Ми також можемо поділитися своїм досвідом у тому, яке саме апаратне та програмне забезпечення вам слід обирати для своєї бібліотеки.

Якщо ви зацікавлені у програмному забезпеченні для своєї бібліотеки, будь ласка, зв'яжіться із регіональним представником програми Бібліоміст, і подайте заповнену аплікаційну форму. Представник програми у вашій області перевірить інформацію у заявці, і потім відправить її в програму Бібліоміст для обробки.

Ви отримаєте ліцензію на програмне забезпечення безпосередньо від компанії Майкрософт (а не від програми "Бібліоміст"). Ви самостійно маєте активувати ПО на компютерах, що надаються в публічний доступ для користувачів.

Ця пропозиція буде діяти в межах терміну дії програми "Бібліоміст" до жовтня 2013р.

Ми б хотіли висловити подяку нашим технологічним партнерам за їхні щедрі пожертвування та підтримку

Microsoft Україна - www.microsoft.com/ukraine/
Techsoup - http://techsoup.org/

Команда програми «Бібліоміст»

Сховати метелика