На фестивалі «Печенізьке поле» можна безкоштовно сфотографуватися на пам'ять і передати відео-привіт | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

На фестивалі «Печенізьке поле» можна безкоштовно сфотографуватися на пам'ять і передати відео-привіт

screenshotУ кількох куточках фестивального містечка розташуються фото-пости, де можна буде сфотографуватися на пам'ять на тлі символів «Печенізького поля», а після повернення додому завантажити фотографії з інтернету. Про це розповів 5 вересня на прес-конференції начальник облуправління культури і туризму Дмитро Кузнєцов.

«Цілий фестивальний день будуть працювати три фотографи, які після закінчення фестивалю зіллють всі фото на комп'ютер і викладуть в інтернеті, звідки можна буде викачати фото в електронному вигляді, - зазначив Дмитро Кузнєцов. - Причому, сфотографуватися на пам'ять про відвідини фестивалю можна буде абсолютно безкоштовно».

Ще однією технічною новинкою стане можливість передати привіт з фестивалю своїм рідним і близьким. Навпроти майданчику «Диво-схил» буде встановлено веб-камеру.

Завантажити фотографії та побачити своїх знайомих в інтернеті можна буде на спеціальних сторінках фестивалю на сайтах Центру культури і мистецтва та «Культурна столиця». Там же буде транслюватися концертна програма за участю зірок української естради, які приїдуть на фестиваль «Печенізьке поле».

Нагадаємо, що на етнофестивалі «Печенізьке поле» - 2012 планується встановити рекорд: створити триметрову парну ляльку-мотанку.

Сховати метелика