У «поросячих перегонах» найшвидшим виявився Сахно з Сахновщини | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

У «поросячих перегонах» найшвидшим виявився Сахно з Сахновщини


Сахно не розчарував0 своїх фанатівОрганізатори фестивалю щороку пропонують гостям несподівані знахідки, і ось минулорічне нововведення так полюбилося всім гостям і учасникам фестивалю, що цю забаву вирішили влаштувати і в цьому році. На поросячих перегонах кипіли неабиякі людські пристрасті.

Уболівальники-земляки, які приїхали з різних районів Харківщини, підтримували своїх свинок, що захищали честь району. У 15 вольєрах нетерпляче чекали свого забігу імпозантний Болт, примхлива Красуня, жвавий Колосок, енергійний Містер Свин, чорнявенька Еллочка-Людоїдка... З симпатичною свинкою Олівією з Харківського району перед забігом трапилося нещастя - вона потрапила у свиняче ДТП. Але це не завадило їй стати срібною призеркою. Олівія буквально носом рила землю для перемоги.

Золотим же призером став галасливий і невгамовний Сахно з Сахновщанського району. Люди досвідчені знають, що дуже багато залежить від поводиря. Перше правило того, хто веде тварину до перемоги в забігу: не ставати поперек свині... Поводиреві потужного Сахно довелося непросто. Юрій Майстренко, фельдшер, знає всі «примхи» свого підопічного.

- Тварину відчувати треба. Свого призера Сахно ми вибрали випадково. А він ось яким талановитим виявився.

Сховати метелика