12 лютого запрошуємо на зустріч-презентацію представників усіх галерей, музеїв, виставкових центрів | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

12 лютого запрошуємо на зустріч-презентацію представників усіх галерей, музеїв, виставкових центрів


Виставкова зала центру культри і мистецтва12 лютого запрошуємо на зустріч-презентацію представників усіх галерей, музеїв та виставкових центрів Харкова і Харківської області, незалежно від форми власності. Для участі необхідно підготувати відео-кліп або слайд-шоу з презентацією своєї галереї чи музею тривалістю не більше 2-х хвилин.

Виставкові зали галереї Проведення цього заходу ініційовано Обласним центром культури і мистецтва з метою створення єдиної інформаційної мережі в сфері культури. Це дозволить відвідувачам, художникам і колекціонерам швидко і зручно визначити напрям і позиціювання певної галереї чи музею на арт-ринку Харкова та України, а також підвищить туристичну привабливість Харківщини.

Кліпи-презентації та контактна інформація всіх учасників цього форуму буде розміщена на інтерактивній карті культурних об'єктів Харківської області на сайті Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації «Культурна столиця» www.culture.kharkov.ua

Зустріч відбудеться у приміщенні центру культури і мистецтваІнтерактивна карта допоможе швидко зорієнтуватися у культурному просторі Харківської області, знайти на одному ресурсі максимальну кількість суб'єктів культурного життя міста, а також відобразить реальний культурний та туристичний потенціал Харківської області.

Усі галереї. музеї та інші культурні заклади на одній мапіЦього разу будуть представлені галереї, музеї та виставкові майданчики, які можуть не лише об'єднатися на одному віртуальному просторі, але й отримати додаткові інтернет-ресурси, на яких буде розміщена інформація про діяльність цих об'єктів культури, а також упевнитися в тому, що співпраця в реальному житті може бути вигідною всім.

До речі, на зустрічі також пропонується обговорення Стратегії розвитку кластеру культури і туризму. У процесі поступової реалізації цієї стратегії має утворитися нова взаємовигідна і продуктивна модель взаємодії організацій культури і туризму регіону, а також організацій, що сприяють їх діяльності.

Зустріч-презентація відбудеться о 12.00 12 лютого 2013 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

Заявки на участь надсилати за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Довідки за телефонами: (057) 700-26-62, (057) 717-10-40.

Сховати метелика