У Харкові відбудеться персональна виставка Нікаса Сафронова «Обране» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 11 шт. )

У Харкові відбудеться персональна виставка Нікаса Сафронова «Обране»

Никас СафроновЗ 30 березня по 26 травня 2013 року в Обласному центрі культури і мистецтва в м. Харкові відбудеться персональна виставка робіт художника Нікаса Сафронова під назвою «Обране». До уваги публіки представлені натюрморти, портрети, пейзажі і сюжетні композиції сюрреалістичного характеру, всього більше 80 робіт.

Основне призначення персональної виставки – зміцнення культурних зв'язків між Україною і Росією, а також знайомство харківського глядача з творчістю митця, для якого суть сприйняття життя відбивається в архітектурних пейзажах, портретах і натюрмортах.

Нікас Сафронов є одним з найвидатніших сучасних російських художників, що однаково успішно працюють у багатьох жанрах. З його роботами більшість глядачів знайомі з журнальних репродукцій, тому що основна частина картин художника знаходиться в приватних колекціях в Росії та за кордоном, а також у музеях Західної Європи та Америки. Персональні виставки Нікаса Сафронова проводяться по всій Росії. Дуже багато виставок проходить за кордоном.

Сьогодні основна частина робіт художника знаходиться в приватних зібраннях та музеях Росії та Європи. Західними колекціонерами куплено більше 800 його картин. Серед власників його картин такі зірки, як Софі Лорен, Ален Делон, Жан-Поль Бельмондо, П'єр Карден, Дайана Росс, Монтсеррат Кабальє, Мадонна, Михайло Горбачов, Микита Міхалков.

Він писав портрети президента Росії Володимира Путіна, голови уряду Російської Федерації Дмитра Медведєва, екс-президента України Леоніда Даниловича Кучми, екс-президентів США Буша-старшого і Буша-молодшого, короля Іспанії Хуана Карлоса, короля Йорданії, короля Брунею і ще більше 15 президентів, Мусліма Магомаєва, Алли Пугачової, Мстислава Ростроповича, Софі Лорен, Хуліо Іглесіаса, Дайани Росс, Монтсеррат Кабальє, Паваротті, Джека Ніколсона, Стінга, Елтона Джона, Міка Джаггера, Стівена Сігала, Річарда Гіра, П'єра Рішара, Жана-Поля Бельмондо, Анні Жирардо, Майка Тайсона, Клінта Іствуда, Девіда Боуї, Роберта де Ніро, Кріса де Бурга, Елізабет Тейлор, Стівена Спілберга, Тіни Тьорнер, Мадонни, Леонардо ді Капріо та багатьох інших зарубіжних і вітчизняних зірок.

У планах художника і його творчої групи – проведення персональних виставок у всіх великих містах України.

Арт-директор

Базарсад Ілля Жаргаловіч

Тел. +38 095 585 85 83

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Виставка у Харкові відбудеться за адресою: вул. Пушкінська, 62. Телефон для довідок: (057)700-26-62, 700-32-69. З 10.00 до 19.00, без вихідних.

Вартість вхідних квитків - 60 гривень. Для пенсіонерів та студентів - 40 гривень (за наявності посвідчень), для школярів - 20 гривень. 

Сховати метелика