Нікас Сафронов прибув до Харкова | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Нікас Сафронов прибув до Харкова

Нікас Сафронов у Харкові

Сьогодні, 28 березня російський художник Нікас Сафронов прибув до Харкова. Його прихильники зустрічали у Міжнародному аеропорті "Харків" з квітами, дівчата в українськиї народних костюмах піднесли хліб-сіль. Нікас дав невеличке інтерв'ю. Потім він відвідав Обласний центр культури і мистецтва, де зараз монтується його виставка. Артисти фольклорного колективу "Муравський шлях" центру культури і мистецтва заспівали для Нікаса слобожанську народну пісню про Миколая (справжнє і'мя художника - Микола Степанович). 

"Я у захваті від цих автентичних співів у вашому виконанні. Знаєте, це моя мрія: я купив хатинку на Полтавщині, там все оформлено у автентичному стилі, і я б там колись хотів би жити, а вас би запрошував до себе у гості", - підкреслив Нікас Сафронов. 

Але поки що він запросив наш колектив "Муравський шлях" із концертами до Москви. Зараз Нікас не може собі дозволити не те що жити на Полтавщині, а навіть на день випасти зі щільного графіку. 30 березня у нього відкривається виставка у Харкові, тиждень тому він відкривав персональну виставку у Ставрополі, а 4 квітня - вже у Хабаровську. Навіть виспатися доволі ніколи. Сьогодні і завтра (до офіційного відкриття виставки) у Харкові Нікаса чекають також напружені дні: інтерв'ю з журналістами, прес-конференції, ділові, творчі та офіційні зустрічі.

Нагадуємо, що виставка працюватиме з 30 березня по 26 травня у центрі культури і мистецтва. Офіційне відкриття за участі автора - 30 березня об 11.00, під час якого можна буде не лише помилуватися, а й спробувати на зуб картини Нікаса Сафронова: українські кондитери представлдять шоколадні картини художника. 

 

 

  -

 

     copy copy

Сховати метелика