У Харкові ажіотаж: відкрилася персональна виставка відомого російського художника Нікаса Сафронова | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

У Харкові ажіотаж: відкрилася персональна виставка відомого російського художника Нікаса Сафронова


Нікас Сафронов у Харкові30 березня у центрі культури і мистецтва урочисто відкрилася персональна виставка відомого російського художника Нікаса Сафронова. На відкритті був присутній сам автор, він щедро роздавав автографи та спілкувався з прихильниками його творчості, яких виявилось досить багато.

Не дивлячись на те, що у перший день виставки за участю автора білети коштували у 2,5 рази дорожче ніж у звичайні дні - 150 гривень, хвіст черги за білетами зранку вистроївся аж надворі уздовж Пушкінської, виставкові зали центру культури і мистецтва були переповнені відвідувачами. Офіційне відкриття було призначене на 11.00, але автор запізнився хвилин на 30.

«Мені дуже ніяково, прошу пробачення, що змусив вас чекати, - звернувся художник до публіки. –Розумієте, не дають поспати. Багато зустрічей. Мені замовили портрет, одна харківська родина, і я майже до п'ятої ранку робив замальовки. Але це дуже добре, що все це відбувається дуже цікаво і смачно. Я вражений, як багато людей прийшло до нас на виставку, мені дуже приємно, я вам вдячний, що ви знайшли час. Я дуже люблю Харків. Взагалі красиві обличчя, красиві жінки, красиві люди».

Нікас Сафронов протягом майже двох годин спілкувався зі своїми прихильниками, яких серед харків'ян виявилося досить багато.

Нагадаємо, що виставка відомого російського художника Нікаса Сафронова у Харкові проходитиме з 30 березня по 26 травня. З 31 березня ціни на квитки складають 60 гривень, для пенсіонерів і студентів – 40 гривень, для школярів – 20 гривень. На виставці представлена 91 картина, виставка працює з 10.00 до 19.00 без вихідних.

 

 

1.04.13 -

 

   copy copy copy copy copy copy copy

 

  copy copy copy copy

 

   . 2013. Robinzon.TV

 

      copy copy

 

      copy copy copy

       2

 

          1

Сховати метелика